Nezabudnime na našich skorodospelákov :)

Renovujete izbu svojmu teenagerovi a hľadáte moderné riešenia, ktorými by ste mohli oživiť ich izbu?

 Nalepka-na-stenu-parkour-pre-tinedzerov-teenage-enalepky-nalepky-na-zelanie (2)

Teenagerov možno pokladať za skorodospelákov, ktorí radi presviedčajú okolie o svojej samostatnosti, a tak nie je ani veľkým prekvapením, že chcú mať priestor, kde sa budú cítiť slobodne. Týmto priestorom je jednoznačne ich izba, ktorá by mala podtrhnúť ich osobu a taktiež vyzdvihnúť ich záujmy. Okrem interiérového vybavenia, môžete objaviť veľké množstvo nálepiek na stenu, ktoré sú skvelou dekoráciou. 

Záľuby sú pri výbere dôležité

Prvým krokom k výberu samolepiek je zhodnotenie záujmov. Nikto nechce mať v izbe samolepky, tapety alebo dekorácie, ktoré mu nie sú blízke alebo sa nepribližujú k jeho záľubám. Ich výhodou pre vás môže byť aj fakt, že nezaberajú žiadny priestor v miestnosti. Môžete ich umiestniť prakticky všade, kde máte dostatok miesta. 

nalepky_na_stenu2

Šport alebo umenie?

Majú vaši teenageri radi hokej, futbal, basketbal alebo iné športové aktivity? Venujú sa cyklistike, motorkám alebo sú skôr umelecky založení? Aj v takýchto prípadoch si viete poradiť s výberom a nájsť vhodné nálepky, ktoré sa budú hodiť do izby vašich teenagerov. Podľa ich osobných preferencií môžete vybrať aj veľkosť aj farbu.

Nalepky-na-stenu-motorkar

Pre dievčatá je skôr bližší tanec, balet alebo hudba. Neodmysliteľnou súčasťou sú citáty, ktoré povzbudia alebo pripomenú životný cieľ.

Nalepky_na_stenu_noty_huslovy_kluc_enalepky_nalepky_na_zelanie_umelecke_nalepky_nalepky_ku_klaviru_nalepky_ku_gitare_nalepky_do_ZUS

Farebné ladenie a steny

Nálepky na stenu vyniknú predovšetkým na čistej bielej stene. Pokiaľ majú vaši teenageri biele steny, tak si môžu dovoliť vybrať aj farebnejšie nálepky na stenu s rôznym dekórom a rôznej veľkosti. Avšak nemusíte sa báť ani farebných stien, na ktorých vyniknú skôr jednoduché nálepky. Ideálne je ich nalepiť po rekonštrukcii alebo počas prestavby starého usporiadania nábytku v izbe.

Lepenie nálepiek je naozaj jednoduché. Zvládnu to už aj teenageri ;).