Personalizované nálepky

Už ste počuli o personalizovaných nálepkách? Viete o tom, že my také nálepky vyrábame? 

Personalizované nálepky sú upravené nálepky podľa vašej požiadavky.

To znamená, že ak sa Vám páči nálepka z našej ponuky, no chceli by ste v nej mať iný, svoj vlastný text, ornament, my to pre vás zmeníme 

Personalizované nálepky sa najčastejšie objavujú v interiéri ľudí, ktorí preferujú osobitý štýl alebo chcú poukázať na svoj vlastný priestor. Svoje miesto si nájdu predovšetkým v detských izbičkách, spálňach, chodbách alebo aj v spoločných priestoroch. 

Deti

Kombinovať môžeme napríklad meno dieťatka s obľúbeným športom, filmom alebo postavičkou z rozprávky. Alebo len tak pomenovať izbičku dieťatka nálepkou na dvere s jeho menom. Pokiaľ deti zdieľajú spoločnú izbu, tak personalizovaná nálepka jednoducho dotvorí osobný priestor každého dieťaťa.

Detské nálepky sú naozaj hravé a viete s nimi premeniť aj obyčajný kút v detskej izbe alebo holú stenu na miesto, kde nechýba radosť.

 Nalepky-na-stenu-medvedik-pre-babatka-enalepky-do-detskej-izby (3)

Rodina

Okrem tradičných vzorov a nápisov môžete nechať pracovať svoju fantáziu a podieľať sa na vytvorení rodinného loga alebo ornamentu, ktorým sa môžete prezentovať napríklad v obývačke, v chodbe alebo aj na vchodových dverách.

Niektoré textové nálepky máme formulované na byt alebo dom, napríklad pravidlá domu, pravidlá rodiny, pravidlá detskej izby a podobne. Aj tento text sa dá zmeniť podľa vašich požiadaviek.

Pravidla_domu_nalepka_na_stenu (2)

Zmena na želanie

Pri výbere nálepiek sa môžete cítiť naozaj slobodne. Radi vyhovieme požiadavkám našich zákazníkov a postaráme sa o vašu spokojnosť. 

Ponuka nálepiek je naozaj pestrá. Pri hľadaní vhodných riešení do svojho interiéru sa môžete inšpirovať naozaj všetkým.

S radosťou vyhovieme aj náročnejším požiadavkám a nájdeme spoločné riešenie pri vytvorení ideálnej nálepky na stenu.

 

Vaše eNALEPKY.sk :)