Vianočné nálepky

Vianoce sú výnimočným obdobím roka, kedy je pre nás vytvorenie harmónie a rodinnej atmosféry prioritou. Čas, ktorý trávime spolu vnímame intenzívnejšie, a preto sú dekorácie a doplnky naozaj dôležité. Okrem klasických vianočných dekorácií nezabúdajte na steny v interiéri, ktoré môžete ozdobiť so špeciálnymi vianočnými kolekciami nálepiek. Pestré vzory tradičných vianočných predmetov dokážu spraviť veľkú zmenu a interiér pripraviť na obdobie, ktoré chceme všetci prežiť v pokoji a spolu. 

Kedy je vhodné začať s predvianočným dekorovaním? 

S vianočným dekorovaním v interiéri môžete začať niekedy v polovici novembra. Je jasné, že vianočnú výzdobu, rovnako ako nálepky si nenecháme v interiéri po celý rok. Ak si ich však chcete užiť dostatočný čas, tak si začiatkom novembra môžete aspoň spraviť plán alebo nájsť nálepky, ktoré odpovedajú vášmu vkusu a štýlu. 

Zabudnite na stereotyp 

S Vianocami sa nám spája vianočný stromček a darčeky, ktoré by mali byť jeho súčasťou. Avšak pri výbere nálepiek sa môžete odtrhnúť od prvoplánových nápadov. To však neznamená, že od stromčekov musíte úplne odstúpiť. V prípade, ak sa rozhodnete pridať do svojho interiéru nálepky vianočných stromčekov, tak môžete byť kreatívny a vybrať si atypický tvar alebo veľkosť. Voľnú ruku máte aj pri výbere vhodnej farby.

Pri výbere vhodných vianočných nálepiek si vašu pozornosť určite získajú snehové vločky, ktoré môžeme považovať za minimalistickú ozdobu a zakomponovať ich v rôznej miestnosti. Atmosféru Vianoc podtrhnú aj nálepky snehuliakov alebo darčeky, ktoré sú vhodné najmä do detskej izby. 

V obývacej miestnosti, ktorá je zariadená v minimalistickom štýle a má dostatok voľného priestoru na stenách môžete umiestniť nálepky s rôznorodou textúrou. Textúry nahradia zložité vzory a motívy, ktoré by pôsobili príliš nápadne. Vianoce si môžete spríjemniť viacerými kreatívnymi spôsobmi, ktorých súčasťou bude prítomnosť nálepiek na stenu. 

Samolepky so želaním 

Ďalšou alternatívou nálepiek sú vianočné pozdravy a priania. Či už klasicky v slovenčine alebo v inom jazyku. Textové samolepky sú populárne, pretože namiesto motívu si návšteva všimne želanie pekných sviatkov, vďaka čomu sa u vás bude cítiť komfortne. Nielenže sú želania prejavom náklonnosti a starostlivosti voči našim priateľom a rodine, ale taktiež dotvárajú výnimočný charakter a zdobia interiér.

Kolekcia vianočných nálepiek na stenu je skvelou možnosťou, ako môžete svojmu bývaniu dopriať sezónny dekór s veľkým množstvom výberu. Osviežením sú najmä atypické tvary a veľkosti, ktoré dominujú v obývacej miestnosti alebo predsieni. Ducha Vianoc prinesiete do svojho bývania aj vďaka rozostaveného betlehemu. Ak sa bojíte kombinovať a skúšať nové veci, tak pre vás budú vhodnou alternatívou samolepky so želaním alebo s klasickým vianočným motívom.