Čo sú nálepky na stenu?

Poznáte ten pocit, keď Vám v priestore ešte niečo chýba?

Skúsili ste už nálepky na stenu?

Ani by ste neverili, ako dokážu Váš domov rozjasniť a zútulniť.

Tento, momentálne veľmi obľúbený spôsob výzdoby stien a iných povrchov je veľmi praktický, rýchly a hlavne jednoduchý.

K tomu všetkému má ešte niekoľko ďalších výhod. Nepoškodzujú steny, dobre držia, sú cenovo dostupné a majú dlhú životnosť.

Poďme sa však najskôr s nálepkami trošku zoznámiť ;-).

Čo vlastne nálepky na stenu sú?

Nálepky na stenu sú doplnok do interiéru domov, bytov, kancelárií, detských centier, škôlok alebo iných priestorov, ktorý je čiastočnou náhradou za tapety.

Materiál, z ktorého sa nálepky vyrábajú je väčšinou vinyl. Je to špeciálna samolepiaca fólia, ktorá perfektne drží na hladkom povrchu. 

Nezabúdajte však, že nálepky najlepšie držia iba vtedy, ak je povrch čistý, suchý a odmastený, a interiér má stále podmienky bez vysokej vlhkosti.      

Je z čoho vyberať

Nápadom sa pri zariaďovaní bytu či domu medze nekladú. Niektoré nálepky sú skutočne originálne. Domov si môžeme vyzdobiť motivačnými nápismi, výstižnými heslami, citátmi, detskými motívmikvetmi kríkmi alebo nálepkami fotorámikov na Vaše spomienky. Dnešné typy nálepiek už nie sú gýčovou záležitosťou ako to bývalo pred niekoľkými rokmi. Váš domov dopĺňajú plnohodnotným spôsobom a stáva sa z neho žiarivejší, vkusný a originálny. 

Kde ich nalepiť

Nálepky môžeme umiestniť na akékoľvek miesto. Je dôležité, aby podčiarkovali celkový dojem miestnosti namiesto toho aby na seba zbytočne upozorňovali. Nálepky by mali korešpondovať so zariadením a štýlom miestnosti.

Do spálne sa určite bude hodiť romantické vyznanie, citát na každý deň. Kuchyňu oživia nálepky šálok, kávytextov alebo kvetovZvieratkáfarebné písmenkámetre alebo motívy z rozprávok môžu vyzdobiť detskú izbu. Veľké nálepky s nápismi alebo kvetmi môžeme aplikovať na stenu obývacej izby. Veselé a vtipné nálepky môžu privítať návštevu v predsieni či v chodbe.

Inšpirujte sa fotografiami našich zákazníkov. Pri lepení nálepiek postupovali podľa návodu, ktorý nájdete tu.